Asiakaspalvelu   |     Suomi   EUR   |  
Select country
Select language
Kirjaudu sisään
Sökte produkter till kliniken och hittade Cosmopharma | Cosmopharma (FI)
Muut

Sökte produkter till kliniken och hittade Cosmopharma


24 toukokuu 2019
« Takaisin

Susanne Hedberg driver sin egna klinik och salong Hälsogränden i Ludvika med friskvård och hälsa, hon utför kosmetisk akupunktur, kinesiska mediciner och massage. Hon berättar att hon började i Cosmopharma för 4 år sedan, precis innan vi skulle åka på årskonferens till Aronsborg i Bålsta.
Hon hade länge varit på jakt efter bra produkter till sin klinik och gärna från ett svenskt företag, men inte hittat det hon sökte.

En dag stötte hon på sin vän Susanne Sakofall som entusiastiskt berättade om Cosmopharma och att hon själv skulle börja sälja produkterna. Susanne blev så pass nyfiken att hon direkt registrerade sig och bokade in sig på årskonferensen för att få veta mer om produkterna och företaget. 

 

Använder Cosmopharmas produkter i sina behandlingar

Idag använder Susanne Cosmopharmas produkter i sina behandlingar och det gör det lättare att sälja dem, när kunderna ser att det är samma som hon använder i deras behandlingar vill dom köpa.
Efter varje behandling blir det ofta prat om våra produkter och i stort sätt alla köper någonting med sig hem. Idag när vi kontaktade Susanne hade en kund köpt hela x3-serie efter sin behandling! Wow!

Vi blir ju nyfikna såklart och undrade vilken hennes favoritprodukt är.
Först svarade Susanne spontant och ivrigt x3-serien och fortsatte sedan med att schampot är ju också otroligt bra. Efter en kort paus fortsatte hon att berätta att Organic är ju också hennes favorit då speciellt Luxury Oil och Body Wash. Det är för svårt att välja en eller bara ett par favoritprodukter då alla är så bra!

Vi hade ju chansen att ställa massa frågor till Susanne som blev väldigt förvånad och överraskad när vi ringde och meddelade att vi ville ställa lite frågor för vi har sett att hon är otroligt duktig på försäljning. Samtidigt som hon blev förvånad blev hon också väldigt glad.

 

Susannes bästa tips 

Susanne ville gärna dela med sig av lite tips till sina kollegor i Comsopharma på hur hon har lyckats så bra, vilket vi är glada och tacksamma för.
Jag åker faktiskt aldrig ut och håller visningar hemma hos folk utan jag samlar namn på en lista på vänner, kunder, bekanta, folk jag möter på stan som kan tänka sig att vara värdinna. Sedan kontaktar jag dessa värdinnor bjuder in dem till min salong och ber dem ta med sina gäster hit. Om du har plats hemma eller som jag, en salong att vara på så är det väldigt effektivt!
På varje visning får kunderna/gästerna skriva upp sig på en lista om dom också vill komma till min salong med deras vänner på en egen privat mysig visning.
När de kommer till min salong visar jag dem en PowerPoint-presentation där jag presenterar Cosmopharmas produkter.
På detta vis både ser dem på bilderna, hör på mig när jag berättar och noterar vilka produkter de vill veta mer om eller prova. När jag är klar börjar vi prova produkter och de kan ställa frågor och så säljer jag massor innan dom går hem!
Detta passar mig perfekt, jag behöver aldrig åka någonstans, jag kan alltid ha min produktutställning uppe och behöver inte packa ner och upp. Det gör jobbet som konsulent väldigt mycket enklare.
Så om du har ett rum där hemma där detta skulle kunna ordnas, eller en lokal du kan låna och ha en fast produktutställning i där du kan hålla till eller om du som jag, kan vara på ditt arbete så förenklar det enormt mycket.

Ja, detta var nog alla mina tips. Så här jobbar jag och det är det som är så bra med Cosmopharma, vi kan alla jobba på de sätt som passar oss personligen bäst.
 

En ljusglimt i vardagen

Avslutningsvis vill vi ställa en sista fråga och det är, ska du på Årskonferensen januari 2020?
SJÄLVKLART ska jag det! Jag tar även med mig min man för vi gillar båda dessa härliga weekends. Man lär sig så otroligt mycket om produkterna, får se massa nytt och spännande innan alla andra. Sen alla inspirerande och bra föreläsningar man får ta del av, det ger så mycket och inte minst är det väldigt trevligt! 

Det är en ljusglimt i vardagen att få träffa kollegor och inte minst att få gå på festen på lördagskvällen, avslutar Susanne med en mycket positiv stämma!

Susanne fullkomligt sprudlar av glädje genom hela samtalet, inte konstigt att hon lyckas så bra med sin försäljning och pratar så varmt och kärvännligt om Cosmopharmas produkter som hon använder själv och i arbetet varje dag.
TACK Susanne du är värd all uppmärksamhet och vi önskar dig och din man en fantastisk helg.

 « Takaisin
Ostoskori on tyhjä
Nettikauppa
Muu tieto
© Cosmopharma   |   Käyttöehdot   |   Tietosuojaseloste   |   Evästeet   |   Tekijänoikeus   |   Yhteystiedot   |   Etsi lähin konsulttisi