Asiakaspalvelu   |     Suomi   EUR   |  
Select country
Select language
Kirjaudu sisään
Trogen kund i många år, tog steget att bli konsulent! | Cosmopharma (FI)
Muut

Trogen kund i många år, tog steget att bli konsulent!


6 kesäkuu 2019
« Takaisin

Andøya är Norges tionde största ö, 489 km², belägen i Nordland fylke. Drygt halva öns yta består av myrmarker och höga fjäll, men här finns också en riktig stjärna som tindrar som guld i Cosmopharma - nämligen Elin Kristoffersen!

Trogen kund i många år!

Elin har under många år varit en trogen kund av Cosmopharmas produkter och hunnit med att vara gäst på flertalet VIP-kvällar som arrangerats av konsulenter på ön där hon bor.
Hon älskar produkterna men har aldrig sett sig själv som en säljare. En dag fick hon ett samtal av Cosmopharmas duktiga ledare Heidi Spjelkavik som talade om att hon skulle flytta från Andøya och att hon ville att Elin skulle ta över alla kunder på ön efter henne.

Elin tänkte att det var nu eller aldrig, sagt och gjort hon skrev in sig i slutet av januari i år 2019 och starten har gått i raketfart!
Hon ligger redan på topplistorna bland de främsta säljarna i Norge och återfinns dessutom på topplistan för hela Cosmopharma oavsett land.

Jo, det har gått ganska bra säger en ödmjuk Elin när vi talar om hur bra det verkligen gått. 
Frågar du oss har det gått mer än ganska bra Elin, det har gått helt fantastiskt bra - vilken stjärna du är!

 

Stå på mässor för där träffar du många!

Det är inte alla som vill dela med sig av sina tips till andra, men Elin Kristoffersen är något alldeles extra. Hon gillar konkkurrens och vill gärna dela med sig av sina bästa tips så det blir en spännande strid om topp-placeringarna i försäljningslistorna hos Cosmopharma och inte minst vill hon att alla ska få lyckas.
Så, vad är ditt bästa tips till dina kollegor i Cosmopharma?
Hon berättar att hon satsat en hel del på mässor. Hon säljer väldigt mycket och har alltid många produkter av storsäljarna med sig så kunderna får produkten med från mässan direkt.
Hon har också en stor bekantskapskrets som hon "utnyttjar" flitigt. Varför gå till okända när man kan börja med de man känner väl och som alla behöver våra produkter berättar hon.
Cosmopharma har ofta fina erbjudanden med extra rabatter, då passar jag på att handla mycket av mina bästsäljare, för då får jag ju en ännu bättre förtjänst på dessa produkter när jag sedan säljer dem, och inte minst så har jag dem hemma och kan ge god service med supersnabba leveranser till mina kunder, avslutar Elin.
Så kort och gott, köp hem produkter när du får extra rabatter, stå på mässor och träffa och prata med många potentiella värdinnor och kunder!


Favoritkrämen kallas Kombikrämen!

Min absoluta favoritprodukt är faktiskt Cosmopharma 3-in-1, det är en mycket smart produkt som sparar både plats i väskan och badrumshyllan och en hel del pengar för kunderna, och så är den ju så bra också!
Men det finns en favorit till och det är Kombikrämen. Kombikrämen, det kallas den för att den är för alla i familjen och hela kroppen, ja till och med torra hårtoppar. Elin har snappat upp detta trots att hon är helt ny konsulent i Cosmopharma, men den heter ju egentligen Multi Purpose Cream. Just nu är den som månadens erbjudande så nu ska man passa på att köpa hem flera stycken, nästa månad kan man sälja dem till fullpris igen!
 

Vill ha sällskap på min första Årskonferens med Cosmopharma!

Avslutningsvis vill vi ställa en sista fråga och det är, ska du på Årskonferensen januari 2020?
Jag vet inte ännu, vill inte åka ensam till Stockholm på min första årskonferens.
Elin, en sak ska du veta, i den här fantastiska takten kommer du helt säkert få komma upp på scenen tillsammans med oss och ta emot priser och kollegornas jubel. Så självklart ska du åka. Vi finner helt säkert en kollega du kan resa och bo med. Och om inte så rekryterar du bara en ny konsulent som du får med, och som får uppleva dessa magiska 3 dagar tillsammans med dig! 
Elin lovade att kontakta sin ledare och försöka få till detta.

Så otroligt värmande och glädjande att få möta våra framgångsrika konsulenter i Cosmopharma. Allas historia och arbetssätt ser olika ut men vi har en sak genmensamt och det är vår passion för Cosmopharma.
LYCKA TILL vidare Elin, vi hejar på dig!
 

 « Takaisin
Ostoskori on tyhjä
Nettikauppa
Muu tieto
© Cosmopharma   |   Käyttöehdot   |   Tietosuojaseloste   |   Evästeet   |   Tekijänoikeus   |   Yhteystiedot   |   Etsi lähin konsulttisi